Előfizetői tartalom

Egy hétig gyűjtötte az erejét Moszkva - Mindent elsöprő támadásra indultak az orosz légideszantosok

Portfolio
Az orosz erők június 3. óta próbálnak csapatokat összevonni Csasziv Jar város külterületén, hogy biztosítsák az öszekötettést Bahmut felé. Az ukrán katonák szerint az oroszok több mint 1500 bombázást hajtottak végre a térségben - számolt be az Ukrajinszka Pravda. A legújabb harctéri jelentések és felvételek szerint megindult a település elleni szárazföldi támadás is.

Az Ukrajinszka Pravdának nyilatkozó források szerint az orosz erők június 3. óta intenzíven próbálnak csapatokat összevonni a város "csatornanegyedének" külső épületeiben. Ez a terület a város az oroszok által megszállt Bahmuthoz legközelebb eső része, így stratégiai fontosságú mindkét fél számára. Since about June 3, the Russian military has been trying to accumulate...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés