Előfizetői tartalom

Megtámadták Kurszkot az ukránok, Mirage 2000-eseket kap a légierő - Híreink az ukrajnai háborúról pénteken

Portfolio
Úgy néz ki, továbbra is lendületben van az orosz hadsereg a Donbaszban, Vuhledár és Kosztantinivka térségében dolgoznak az orosz katonák. A harkivi offenzíva viszont nemhogy teljesen kifulladni látszik, de az ukránok ellentámadásba is mentek át: Vovcsanszkból napokon belül kitolhatják az oroszokat. Franciaország Mirage 2000-es vadászbombázókat küld Kijevnek. Pár órája támadás érte az orosz vasutat Kurszk megyében. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

2024. június 07. 21:56 Megosztás Egyetlen videó tökéletesen megmutatja, miért érte váratlanul a harkivi offenzíva az ukránokat A kezdeti napokban az orosz-ukrán háború mércéjéhez képest jelentős eredményeket felmutató harkivi orosz offenzíva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés