FONTOS Tényleg zuhan egyes élelmiszerek ára: mutatjuk a rekordereket
 
Előfizetői tartalom

Ukrajna átléphette Moszkva vörös vonalát, Oroszország felfegyverzi Amerika ellenségeit – Háborús híreink csütörtökön

Portfolio
Ukrajna elkezdte használni Oroszország nemzetközileg elismert területei ellen az Egyesült Államok által leszállított fegyvereket – idéz a Reuters egy meg nem nevezett amerikai tisztviselőt, aki azt is elmondta, az ukránok eddig tökéletesen betartják Joe Biden kérését, vagyis csak az ukrán határ mentén, csak katonai célpontokat támadnak. Robbanásokat lehetett hallani, majd tűz ütött ki egy olajfinomítóban Oroszország Rosztovi területén csütörtök hajnalban, valószínűleg ismét ukrán dróntámadás történt. Orosz vezetők ma bejelentették: Oroszország ideológiától és céloktól függetlenül fegyvereket küld Amerika ellenségeinek, melyet használhatnak az Egyesült Államok területei ellen.

2024. június 06. 19:24 Megosztás Támadás érte az USA egyik legfontosabb repülőgép-hordozóját, csak van egy kis bökkenő A jemeni húszi lázadók azt állítják rakétatámadást intéztek az amerikai flotta egyik büszkesége, a USS Dwight D. Eisenhower...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés