Előfizetői tartalom

Ki fogja vezetni az európai atomhatalmat? Összecsapott a két esélyes

MTI
|
Portfolio
A bevándorlás, az egészségügy, az adórendszer és a megélhetés állt Rishi Sunak konzervatív párt brit kormányfő és a legnagyobb ellenzéki erő, a Munkáspárt vezetője, Sir Keir Starmer kedd este tartott első televíziós választási vitájának középpontjában. A vita utáni első gyorsfelmérés szerint a nézők közül többen ítélték jónak Starmer teljesítményét, mint ahányan Sunak szerepléséről vélekedtek így.  

Rishi Sunak az ITV kereskedelmi televízió által rendezett 75 perces vitaműsorban megerősítette, hogy ha a július 4-i parlamenti választás után is ő lesz a miniszterelnök, még abban a hónapban elindul a Nagy-Britanniába illegálisan érkező menedékkérők áttelepítése a közép-afrikai Ruandába. Erről a programról 2022 tavaszán állapodott meg Boris Johnson akkori konzervatív...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés