Előfizetői tartalom

Nem adja fel: ismét elindul a botrányhős politikus, akit korrupcióval és kémkedéssel vádolnak

Portfolio
Bob Menendez demokrata New Jersey-i szenátor bejelentette: annak ellenére, hogy büntetőper van folyamatban ellene súlyos korrupciós vádakkal, a novemberi választáson ismét el fog indulni, ezúttal függetlenként - írja az Axios. Ezzel a lépéssel pedig akár fel is borulhat a papírforma a biztos demokrata bázisnak tartott New Jersey szenátori választásán.

Mint már korábban is mondtam; nem követtem el bűncselekményt. Minden eddiginél biztosabb vagyok abban, hogy a New Jersey-i polgárok, illetve az amerikai közvélemény a vádak alól történő felmentésemet fogja látni, és újraválasztanak a szenátusba - jelentette ki a demokrata Bob Menendez, aki 2006 óta szolgál a szenátus New Jersey állami tagjaként. A magát ezúttal függetlenként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés