Előfizetői tartalom

Joe Biden nem fogta vissza magát, keményen odaszúrt Donald Trumpnak

Portfolio
Joe Biden amerikai elnök hétfőn arról beszélt egy zárt ajtók mögött zajló adománygyűjtő eseményen Connecticut államban, hogy az amerikai elnökválasztási kampány „felderítetetlen vizekre” érkezett Donald Trump történelmi jelentőségű ítéletét követően. Az Axios arról ír, hogy Biden éles szavakkal illette republikánus elődjét, akit az igazságszolgáltatási rendszer támadása miatt is kritizált.

Joe Biden amerikai elnök nem meglepő módon saját előnyére fordítaná Donald Trump republikánus zászlóvivő múlt heti elítélését. Annak tükrében főleg, hogy mint tegnap megírtuk, az idei rendkívül szoros választás kimenetelében kulcsfontosságú, pártfüggetlen amerikaiak több mint fele, 52 százaléka helyeselte a bűnös ítéletet.  Kapcsolódó cikkünk 2024. 06. 03....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés