Előfizetői tartalom

Az ukrán kormány tovább halasztotta a létfontosságú vállalatok dolgozóinak mozgósítását

MTI
Az ukrán kormány három hónappal meghosszabbította a katonai mozgósítás alóli mentességet azon vállalatok alkalmazottai számára, amelyek létfontosságú feladatot látnak el az ország és a hadiipar működésében, és nyilvántartásba vette őket a gazdasági minisztérium - jelentette be kedden a Telegramon Tarasz Melnicsuk, a kabinet állandó parlamenti képviselője.

A korábban elfogadott jogszabály értelmében egy vállalkozás legfeljebb az alkalmazottai felének kérhet halasztást. Egyes esetekben a vállalatvezetők több alkalmazott számára is kérhetnek ilyet, ha megindokolják, miért nélkülözhetetlen az alkalmazottjuk bizonyos feladatok elvégzésében - derül ki a tájékoztatásból, amelyet a New Voice című ukrán lap internetes kiadványa...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés