Előfizetői tartalom

Véget ért a világ legnagyobb választása: eddig úgy tűnik, nyert Putyin szövetségese

Portfolio
Indiában hat héten keresztül tartották meg a világ legnagyobb általános választását, amelyen közel 1 milliárd ember adhatta le a voksát valamelyik jelöltre. A több fordulóban megrendezett voksolás június 2-án ért véget, az előzetes eredmények szerint pedig nem lehet változásra számítani az ország élén – közölte a Nikkei Asia.

Napvilágra kerültek az első számok azt illetően, hogy pontosan milyen eredménnyel zárulhatott az indiai választás. Hosszú kampány előzte meg a világrekorder ideig tartó szavazást, amelyben főleg az ország gazdasági eredményei, valamint a társadalmat megosztó vallási törésvonalak kapták a legnagyobb figyelmet. A többség megszerzéséhez összesen 272 széket kell megszerezni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés