Előfizetői tartalom

Nagy szívességet tettek a republikánusok Bidennek, de úgy tűnik, mindhiába

Portfolio
Mike DeWine, Ohio állam republikánus kormányzója vasárnap aláírta azt a törvényt, amely biztosítja, hogy Joe Biden demokrata elnök szerepeljen az ohiói szavazólapokon a novemberi elnökválasztás során - számolt be az NBC News. A mostani fejlemény ellenére a demokraták korábban már bejelentették: a vitás helyzet megoldása érdekében előrehozzák, és online fogják lebonyolítani a hivatalos jelölési procedúrát.

Mike DeWine ohiói kormányzó tegnap aláírta azt a pénteki rendkívüli ülésen elfogadott javaslatot, amely értelmében az újraválasztásért küzdő amerikai elnök, Joe Biden szerepelhet a szavazólapokon. A demokrata inkumbens Ohio állambeli szavazócédulákon történő feltüntetése azért került veszélybe, mert a chicagói demokrata nagygyűlés, amelyen hivatalossá fogják tenni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés