FONTOS Európa legrosszabb rémálma válhat valóra Donald Trumppal – Tényleg Kamala Harris maradt a kontinens utolsó reménysége?
 
Előfizetői tartalom

Masszív csapás érte Ukrajnát, egy NATO-ország is riadót fújt - Híreink az ukrajnai háborúról szombaton

Portfolio
Oroszország szombaton az éj leple alatt nagyszabású drón- és rakétatámadást hajtott végre Ukrajna polgári energetikai hálózata ellen, áramkimaradásokat és súlyos károkat okozva. Lengyelország légiereje elővigyázatosságból riadót fújt, a lengyel vadászgépek egész éjjel a levegőben voltak, de incidens nem történt. Ukrajna engedélyt kapott több nyugati országtól is, hogy F-16-os vadászbombázókkal támadják Oroszország területét. Legfrissebb háborús híreink egy cikkben.

2024. június 01. 16:48 Megosztás Orbán Viktor: Európa háborúba készül, a magyarok nem akarnak meghalni Ukrajnáért Beszédet mondott Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke ma a Békemenet nevű rendezvényen, Budapesten. A fő téma az ukrajnai háború...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés