Előfizetői tartalom

Reagált Moszkva, miután átlépte a NATO a vörös vonalat: „nem kizárt, hogy ebből háború lesz”

Portfolio
A nyugati országok folyamatosan eszkalálják a háborút Oroszországgal szemben; ahogy elszámolták magukat azzal, hogy Moszkva nem fogja megtámadni Ukrajnát, úgy elszámolhatják magukat azzal kapcsolatosan is, hogy most úgy látják, Oroszország nem fog atomfegyvert használni – írja friss blogbejegyzésben Dmitrij Medvegyev, az orosz nemzetbiztonsági tanács alelnöke. Medvegyev úgy látja: most már teljesen reális, hogy NATO-orosz háborúvá eszkalálódik az orosz-ukrán háború.

Medvegyev annak apropójából írt, hogy sajtóinformációk szerint tegnap Amerika is engedélyezte fegyvereik használatát Oroszország területe ellen, legalábbis részlegesen. Kapcsolódó cikkünk 2024. 05. 31. Biden titokban engedélyezte Ukrajnának orosz területek támadását, de van egy nagyon fontos korlátozás Medvegyev először is azzal vádolta meg a NATO-t, hogy a nagy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés