Előfizetői tartalom

Donald Trump hívei felháborodtak: polgárháborút, banánköztársaságot kiáltanak

Portfolio
A Newsweek és a Reuters összegyűjtötte Donald Trump egyes radikális követőinek a reakcióját, miután tegnap üzleti iratok hamisítása miatt elítélték a volt elnököt. A "Make America Great Again" (Tegyük újra naggyá Amerikát; MAGA) mozgalom bizonyos hívei az erőszaktól sem riadnak vissza, bár akadnak olyan republikánusok is, aki nem kritizálták az ítéletet.

Kisebbségben maradtak azok a republikánus politikusok, akik nem fejezték ki felháborodásukat a Donald Trump hallgatási pénzzel összefüggő ügyében hozott bűnös ítélet miatt. Tegnap Trump maga úgy fogalmazott a bíróságról távozva, Ez egy szégyen volt. Ez egy elcsalt per volt egy korrupt bíróval az élén - állította a republikánus zászlóvivő, majd hozzátette, "a valós...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés