Előfizetői tartalom

Francia katonák mennek Ukrajnába, a NATO átlépi az oroszok vörös vonalát - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

Portfolio
Franciaország katonai kiképzőtiszteket küld Ukrajnába, első körben azért, hogy szemügyre vegyék az ország katonai képzési infrastruktúráját, vélhetően előkészítve ezzel egy hosszabb távú, nem harctéri küldetést. Lengyelország is mérlegeli ezt a lehetőséget, a balti államokhoz hasonlóan. A NATO támogatja az ukrán hadsereg által használt nyugati fegyverek Oroszország területe elleni használatát és az ezt tiltó korlátozás feloldását kérik a tagállamoktól, hasonlóan járt el a nap folyamán az Európai Unió is. Oroszország számára mindez egy vörös vonal átlépését jelenti. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

2024. május 29. 06:40 Megosztás Szerdai háborús híreink Szerdai háborús híreinket itt olvashatja: Kapcsolódó cikkünk 2024. 05. 29. Átlépte a NATO az oroszok vörös vonalát, Moszkva szerint Zelenszkij már nem Ukrajna legitim vezetője – Ukrajnai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés