Előfizetői tartalom

Ciki bakit követett el Donald Trump? Megszólalt az elnökjelölt a vádakról

Portfolio
Az elmúlt napokban heves üzenetváltásokba elegyedett Joe Biden amerikai elnök és republikánus elődje, Donald Trump kampánya a közösségi médiában. A demokrata elnökjelölt először azzal vádolta Trumpot, hogy a hétvégén Minnesotában majdnem leesett a színpadról, majd amiatt kritizálták, hogy dallasi beszéde közben pedig lefagyott. A volt elnök szerint álhírekről van szó.

Trump kiakadt az általunk közzétett videó miatt, amely szerint lefagyott a színpadon, és azt állította, hogy ez csak álhír. (Valójában tényleg lefagyott a színpadon.) - írta közösségi oldalán Joe Biden amerikai elnök kampánya, miután megosztottak egy videót Donald Trump republikánus elnökjelölt hétvégi, a texasi Dallasban tartott beszédéről. Miközben elindul a Bidenék...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés