Előfizetői tartalom

Christopher Cavoli: Oroszország jelenleg nem képes stratégiai áttörésre

Portfolio
Oroszország jelenleg nem rendelkezik elegendő katonai erővel ahhoz, hogy stratégiai áttörést érjen el Harkiv térségében – jelentette ki Christopher Cavoli, a NATO európai haderőinek legfelsőbb parancsnoka és az amerikai hadsereg európai parancsnokságának vezetője egy brüsszeli tanácskozást követően a Sky News beszámolója szerint.

A parancsnok szerint az ukrán csapatok képesek lesznek tartani a vonalaikat az északkeleti régióban, ahol Oroszország közel egy hete indított meglepetésszerű új offenzívát. Cavoli hangsúlyozta, hogy az ukrán hadsereg kitartása kulcsfontosságú ebben a konfliktusban. Bízom abban, hogy az ukrán csapatok képesek lesznek tartani a vonalaikat – mondta. A NATO-parancsnok ugyanakkor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés