Előfizetői tartalom

Újabb számok, újabb ok a pánikra a Fehér Házban: Biden durván kikaphat Trumptól?

Portfolio
A New York Times újabb felmérést közölt az amerikai elnökválasztás állásáról, ezúttal a csatatérállamokra fókuszálva. A kutatás gyászos képet fest Joe Biden amerikai elnök népszerűségéről, aki a billegő államokban szinte kiütéssel kapna ki republikánus riválisától, Donald Trumptól. A demokrata elnök nem tulajdonít nagy jelentőséget a számoknak, egyes pártközeli tanácsadók azonban nem ilyen optimisták.

A New York Times hétfőn nyilvánosságra hozott közvélemény-kutatása szerint a választási részvételre hajlamos szavazók között szinte minden billegő államban Donald Trump vezet a hivatalban lévő Joe Biden előtt, nem is kicsivel. A napfényövezeti államok közül Nevadában óriási, 14 százalékpont a különbség kettejük közt (30%-44%), miközben Arizonában 35%-44%, Georgiában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés