Előfizetői tartalom

Trump után újabb élvonalbeli politikust fogtak perbe: kémkedés a vád

Portfolio
Hétfőn kezdődött Bob Menendez, New Jersey-i demokrata szenátor büntetőtárgyalása, akit többek közt kémkedéssel, kenőpénz elfogadásával, zsarolással és az igazságszolgáltatás akadályozásával vádolnak. A szövetségi ügyészség szerint Menendez az egyiptomi kormánnyal játszhatott össze busás juttatásokért cserébe: a hivatalához továbbra is ragaszkodó politikus otthonában aranyrudakat és egy luxus Mercedest is felleltek, amelyeket az arab országtól kaphatott.

Miközben az amerikai közvélemény Donald Trump volt amerikai elnök és idei republikánus aspiráns hallgatási pénzekkel összefüggő tárgyalására figyel elsősorban, a szenátus tagjaként 2006 óta szolgáló Bob Menendez New Jersey-i szenátor 18 vádpontban indult perében hétfőn megkezdődött az esküdtszék kiválasztása - írja a BBC. A 2023-ig a szenátus külügyi bizottságának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés