Előfizetői tartalom

Sorban zarándokolnak Trump szövetségesei a volt elnök bírósági tárgyalására, hogy elítéljék azt

Portfolio
Az AP beszámolója szerint tegnap Mike Johnson republikánus házelnök is jelen volt Donald Trump volt amerikai elnök New York-i bírósági tárgyalásán, hogy erős szavakkal illesse annak jogszerűségét, és a szerinte "korrupt" amerikai jogrendszert. Johnson a sokadik Trump-szövetséges, aki a héten a törvényszékre látogatott, hogy a nyilatkozattételi tilalom alatt álló várható republikánus elnökjelölt helyett álljon a kamerák elé.

Tegnap Mike Johnson, az amerikai képviselőház republikánus elnöke ámításnak nevezte a Donald Trump volt amerikai elnök ellen folyamatban lévő manhattani büntetőpert, miközben az exelnök szövetségesei oldalán támogatásáról biztosította pártja zászlóvivőjét. Mint mondta, ez a "nevetséges" ügy tisztán politikai indíttatású, és nem az igazságszolgáltatásról szól....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés