FONTOS Európa legrosszabb rémálma válhat valóra Donald Trumppal – Tényleg Kamala Harris maradt a kontinens utolsó reménysége?
 
Előfizetői tartalom

Fico két minisztere is túlélte a puccskísérletet

Portfolio
A szlovák parlament kedden elutasította a Martina Simkovicová kulturális és Zuzana Dolinková egészségügyi miniszter ellen benyújtott ellenzéki bizalmatlansági indítványokat. A TASR szlovák közszolgálati hírügynökség jelentése szerint mindkét indítványt 78 nem szavazattal, 64 igen szavazat ellenében utasította el a 150 fős parlament, ahol Robert Fico kormányának 79 képviselője van.

A hárompárti kormánykoalíció legkisebb pártja, a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) által jelölt Martina Simkovicová ellen még februárban nyújtották be a bizalmatlansági indítványt a parlament liberális és progresszív pártjai, a Szabadság és Szolidaritás (SaS) és a Progresszív Szlovákia (PS). A beadványukban azt állították, hogy a kulturális miniszter kijelentéseivel és tetteivel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés