Előfizetői tartalom

Legnagyobb ellenfele lehet Trump alelnökjelöltje? - A volt elnök egyértelmű választ adott

Portfolio
Miután szombaton arról jelentek meg hírek, hogy Donald Trump volt amerikai elnök a korábbi előválasztási riválisát, Nikki Haley-t is fontolgatja mint lehetséges alelnökjelölt, az ingatlanmogul egyértelműen kizárta ezt az eshetőséget. Noha Haley márciusban bedobta a törölközőt, továbbra is számottevő szavazatarányokat ér el az előválasztási versenyben.

Nikki Haley nem szerepel a jelöltek között az alelnöki tisztségre, de minden jót kívánok neki - idézi a Politico Donald Trump várható republikánus elnökjelöltet. Trump azután szólalt meg az ügyben, hogy a hétvégén arról cikkeztek az Egyesült Államokban: az exelnök kampánya Haley-t is fontolóra veheti alelnökjelöltként. Haley elsősorban az egyetemi végzettségű szavazók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés