Előfizetői tartalom

Megindult az Ukrajna második legnagyobb városa elleni támadás, döntő fordulat jöhet – Háborús híreink szombaton

Portfolio
Pénteken arról érkeztek jelentések, hogy az orosz erők átlépték a határt Harkiv megyénél, és Ukrajna második legnépesebb városa, Harkiv felé tartanak. Ukrajna régóta számít egy ilyen támadásra, az utóbbi időben Oroszország egyre hevesebben ágyúzta a várost. Mindeközben az éjszaka folyamán az oroszok több ukrán drónt és rakétát is leszedtek, az ukrán szárazföldi erők parancsnoka, Olekszandr Pavljuk tábornok szerint az Oroszország elleni háború a következő két hónapban döntő fordulatot vehet.

2024. május 11. 19:39 Megosztás Volodimir Zelenszkij: ezeken a határ menti településeken folynak most a harcok Volodimir Zelenszkij ukrán elnök esti videóüzenetében arról tájékoztatott, hogy szombaton a Harkiv régió északkeleti részén, hét határszéli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés