Előfizetői tartalom

Ukrán bloggerek szerint Magyarországot szállják meg először az oroszok, ha végeztek Ukrajnában

Portfolio
Provokatív, nyugati országokat és politikusokat is keményen kritizáló videót készített egy ukrán filmrendező, Mihailo Gyankanics, melynek lényege kifejezni, hogy szerinte, ha Ukrajna elesik, egész Európa orosz megszállás alá kerül. A videónak érdekes része, hogy a rendező szerint Ukrajna után Magyarországra jönnek először orosz csapatok. A felvételt számos ukrán blog megosztotta az X nevű nemzetközi közösségi portálon.

Erre a jövőre vártok?” – ezzel a címmel készített egy rövid filmet Mihailo Gyankanics ukrán filmrendező, az ukrán haderő tagja. A mindössze kétperces felvétel lényege, hogy Gyankanics kritizálja a nyugati politikusokat, amiért nem segítik elég proaktívan Ukrajnát, és arra utal: szerinte egész Európa orosz megszállás alá fog kerülni, ha az oroszok megnyerik a mostani...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés