Előfizetői tartalom

Megerősítette Amerika: készül a következő ukrán ellentámadás, azt is tudni, mikor kerül rá sor

Portfolio
Jake Sullivan amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó a Financial Timesnak nyilatkozva megerősítette, hogy Ukrajna 2025-ben, az Egyesült Államok által jóváhagyott 61 milliárd dolláros segélycsomag és további nyugati támogatások segítségével tervez ellentámadást indítani az orosz megszállás alatt álló területek visszafoglalása érdekében - tudósított a FT.

Jake Sullivan amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó arról beszélt a Financial Timesnak, hogy Ukrajna 2025-ben ellentámadást tervez indítani. Az offenzíva sikerességét az Egyesült Államok által jóváhagyott 61 milliárd dolláros segélycsomag és további nyugati támogatások is elősegíthetik. A hadjárat célja értelemszerűen az elfoglalt területek felszabadítása lesz. Az Egyesült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés