Előfizetői tartalom

Eljöhet a fordulat a gázai konfliktusban – Egyiptomban tárgyal a Hamász

Portfolio
A Hamász delegációja szombaton érkezett Kairóba, hogy intenzív tárgyalásokat folytasson egy potenciális gázai tűzszünetről, amely magában foglalná néhány túsz Izraelbe való visszatérését is - közölte egy a terrorszervezethez közel álló forrás a Reuterssel. A tárgyalásokon részt vesz a CIA igazgatója is, aki már korábban is jelen volt az ilyen jellegű diplomáciai megbeszéléseken.

Az Al-Qahera egyiptomi állami televíziós csatorna is megerősítette a Hamász küldöttségének megérkezését Kairóba. Egyiptomi biztonsági források szerint előrelépés várható, mivel több kérdésben sikerült megegyezniük, bár néhány pont még nyitott maradt. A Hamász delegációja a mozgalom katari központjából érkezett Egyiptomba, amely korábban már próbált közvetíteni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés