FONTOS Nyakunkon a tranzakciós illeték megemelése, erre az MNB most szólítja fel a bankokat, hogy olcsóbbak legyenek
 
Előfizetői tartalom

Határozott ítéletet mondott Joe Biden az egész Amerikán végigsöprő tüntetésekről

Portfolio
Joe Biden amerikai elnök tegnap a Fehér Házból intézett beszédében reagált az Egyesült Államok egyetemi kampuszain végigsöprő, gázai háború elleni, palesztinpárti tüntetésekre. A demokrata politikus erősen kritizálta azokat a résztvevőket, akik erőszakosan vagy káoszt szítva lépnek fel, noha kiemelte a békés demonstrációhoz és véleménynyilvánításhoz való jogot.

Az ilyen pillanatokban mindig vannak, akik politikai pontokat akarnak szerezni. De ez nem a politika pillanata. Ez a tisztánlátás pillanata. Tehát hadd legyek világos... Az erőszakos tiltakozás nem engedélyezett. A békés tiltakozás igen - fogalmazott Joe Biden amerikai elnök a Fehér Házból sugárzott beszédében, reflektálva az elmúlt hetekben egyre hevesebbé váló egyetemi tüntetésekre....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés