Előfizetői tartalom

Elszabadult a pokol Amerikában: rohamrendőrök ezreit mozgósították, súlyos összecsapások voltak

Már hetek óta tartanak a palesztinpárti tüntetések számos amerikai egyetemi campuson, de az elmúlt napokban a korábban békés demonstrációk erőszakos jelenetekbe fordultak, amikor Izrael-párti ellentüntetők rátámadtak a palesztinpártiakra a Los Angeles-i California Egyetemen (UCLA). A rendőrség a legtöbb egyetemi campuson elkezdte felszámolni a palesztinpártiak sátortáborait, miközben már Ausztráliára is átterjedtek a tiltakozások.

Szerdán este sötétedés után több száz rendőr vonult be a Los Angeles-i California Egyetemen (UCLA) campusára, hogy feloszlassák az ott már több hete zajló palesztinpárti tüntetést. A rendőri fellépés azután következett be, hogy a megelőző este Izrael-párti tüntetők támadták meg a palesztinbarát demonstrálókat. Erőszakos jelenetek zajlottak a Los Angeles-i campuson:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés