Előfizetői tartalom

Elszabadult az erőszak Amerikában: őrizetbe vették az egyik elnökjelöltet

Portfolio
Több száz palesztinpárti demonstrálót, elsősorban egyetemi hallgatót tartóztattak le az elmúlt napokban Egyesült Államok-szerte. A megmozdulások egyre több egyetemre terjednek át, az egyik kaliforniai egyetemen azonban dulakodás alakult ki, így a rendőrségnek kellett a palesztin- és izraelpárti tüntetőket szétválasztaniuk. A Washington Egyetemen zajló demonstráción közben őrizetbe vették a zöldpárti elnökjelöltet is.

Az Al Jazeera arról ír, hogy eddig mintegy 675 személyt tartóztattak le az Egyesült Államok egyetemi kampuszain futótűzként terjedő palesztinpárti megmozdulásokon. A California University of Los Angeles (UCLA) területén egyre nőtt a palesztinpártiak tábora az elmúlt napokban, de az ellentüntetők is hangot adtak véleményüknek. Vasárnap odáig fajultak az indulatok, hogy néhány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés