Előfizetői tartalom

Egyetlen vallomással hatalmas botrányt robbantott ki Trump kulcsembere

Portfolio
Rengeteg kritika érte Kristi Noem dél-dakotai kormányzót, miután új könyvében részletezi, ahogy lelőtte saját kutyáját annak neveletlensége miatt. A Donald Trump alelnökjelölti posztjára esélyesnek tartott republikánus politikus úgy reagált, hogy a könyvében sok őszinte történetről beszámol az életével kapcsolatban, ami megmutatja, nem riad vissza a kihívásoktól - olvasható a The Hill oldalán.

Részletek jelentek meg Kristi Noem dél-dakotai kormányzó új könyvéből, amelyben a politikus megoszt egy arról szóló történetet is, hogy Tücsök nevű kutyáját saját maga lőtte le. A drótszőrű német vizsla azután jutott erre a sorsa, hogy egy vadászatot tönkretéve elkergette a fácánokat, később pedig megtámadta egy helyi család csirkéit. Gyűlöltem azt a kutyát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés