Előfizetői tartalom

Fordulat Navalnij rejtélyes halálának ügyében - Az amerikai hírszerzők fontos megállapításra jutottak

Portfolio
Az amerikai hírszerző ügynökségek arra a következtetésre jutottak, hogy valószínűleg nem Vlagyimir Putyin rendelte el Alekszej Navalnij meggyilkolását. Ugyanakkor Washington nem mentette fel az orosz elnököt az általános felelősség alól az ellenzéki politikus haláláért, aki éveken át az orosz hatóságok célkeresztjében volt.

A Wall Street Journal szombati beszámolója szerint az amerikai hírszerző ügynökségek arra a következtetésre jutottak, hogy nem Vlagyimir Putyin orosz elnök állhat Alekszej Navalnij ellenzéki politikus meggyilkolása mögött. Navalnij, aki 47 éves korában hunyt el egy északi-sarkkörtől nem messze található börtöntáborban, Putyin legnagyobb belföldi politikai riválisa volt. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés