Előfizetői tartalom

Macronnál betelt a pohár, azonnali lépést akar Putyin hibrid háborújára válaszul

Portfolio
Franciaország Észtországgal, Lettországgal, Litvániával, Hollandiával és Lengyelországgal együtt új szankciórendszert javasol az Európai Unió számára az orosz dezinformációs és választási beavatkozási műveletek elleni küzdelem érdekében. A Bloomberg által látott tervezet szerint az orosz vonatkozású szereplők által végrehajtott destabilizáló tevékenységek száma nőtt Európában, és különböző hibrid eszközökkel aláássák a demokráciát, a stabilitást és a jogállamiságot.

A júniusi uniós parlamenti választások előtt a blokk kiemelt prioritásként kezeli az orosz dezinformáció elleni küzdelmet, mivel az öt évvel ezelőttihez képest megnőtt a dezinformációt terjesztő tartalmak mennyisége a közösségi médiaplatformokon. A G7-csoportja közös fellépéseket is előkészít a külföldi információs manipuláció és beavatkozás elleni küzdelemre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés