Előfizetői tartalom

Egyre nagyobb a törés Trump pártjában: ebből még baj lehet

Portfolio
Bár szinte mérget lehet venni arra, hogy 2020 után idén is Joe Biden és Donald Trump fognak megmérkőzni az amerikai elnökválasztáson, ez nem jelenti azt, hogy az előválasztási küzdelmek ne folytatódnának. Tegnap a kulcsfontosságú csatatérállamban, Pennsylvaniában voksoltak a demokrata és republikánus szimpatizánsok, az eredmények pedig nem mutatnak felhőtlen képet Trump számára.

A középnyugati rozsdaövezet egyik csatatérállamában, Pennsylvaniában folytatódott tegnap az amerikai előválasztás, ahol mindkét párt jelöltaspiránsai összemérték támogatottságukat a novemberi választás előtt - számol be az Axios. A demokratáknál Joe Biden hivatalban lévő elnök 93 százalékkal sima győzelmet aratott, az éppen bírósági tárgyalásán részt vevő riválisa...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés