Előfizetői tartalom

Fordulat: mégsem Biden, hanem Trump választási esélyeinek árthat a renegát jelölt?

Portfolio
Az NBC News felmérése szerint Robert F. Kennedy Jr. független amerikai elnökjelölt a korábbi kutatásokkal szemben nem a demokrata Joe Biden, hanem republikánus riválisa, Donald Trump választási esélyeit csorbíthatja. Bár egy párbajban a mostani felmérés alapján is Trump vezet egy hajszállal Biden előtt, ha a két nagy párt jelöltjén kívül figyelembe vesszük a többieket is, Biden javára fordul meg a verseny állása.

Az NBC News újabb kutatást hozott nyilvánosságra az amerikaiak választási preferenciáiról. Az április 12. és 16. között végzett felmérés szerint Donald Trump továbbra is őrzi elsőségét a hivatalban lévő Joe Biden előtt, a republikánus jelöltre ugyanis 46, míg a demokratára 44 százalék szavazna a regisztrált választók körül. Ez az eredmény viszont bőven a 3,1 százalékos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés