Előfizetői tartalom

Nem csitulnak az összecsapások, a török elnök Hamász-vezetővel találkozott - Híreink a Közel-Keletről vasárnap

Portfolio
Szombaton is folytatódtak az izraeli erők és palesztin fegyveresek közötti összecsapások Ciszjordániában és a Gázai övezetben is, eközben Recep Tayyip Erdogan török elnök Iszmail Haníjeh Hamász-vezetővel Isztambulban tartott szombati találkozóján megvitatta a Gázába irányuló humanitárius segélyek eljuttatására és a térségben a méltányos és tartós béke elérésére irányuló erőfeszítéseket. Cikkünk folyamatosan frissül a legfontosabb közel-keleti eseményekkel.

2024. április 21. 18:55 Megosztás Herzog: Európának sürgősen fel kell ébrednie, különben nagy árat fizethet Isaac Herzog izraeli elnök szerint az európai vezetők sürgősen fel kell, hogy ébredjenek és felismerjék az Irán által jelentett globális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés