Előfizetői tartalom

Herzog: Európának sürgősen fel kell ébrednie, különben nagy árat fizethet

Portfolio
Isaac Herzog izraeli elnök szerint az európai vezetők sürgősen fel kell, hogy ébredjenek és felismerjék az Irán által jelentett globális veszélyt, amely drónok ezreit szállítja Oroszországnak és nukleáris fegyverprogramját is folytatja, miközben Izrael a Gázai övezetben és Irán ellen is védekezik - számolt be a Politico.

Isaac Herzog, Izrael államfője egy vasárnapi interjúban kifejtette, hogy az európai vezetők nem ismerik fel az Irán által jelentett fenyegetést a Közel-Keleten és annak határain túl. Az izraeli elnök szerint Irán több ezer drónt biztosít Oroszországnak az Ukrajna elleni konfliktusban, miközben továbbra is fejleszti nukleáris fegyverprogramját. Herzog Iránt "a gonosz birodalmának"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés