Előfizetői tartalom

Elárulta a befolyásos politikusdinasztia, hogy kit támogatnak az elnökválasztáson

Portfolio
Tegnap a demokratákhoz ezer szálon kötődő Kennedy család számos tagja bejelentette, hogy Joe Biden hivatalban lévő demokrata párti elnököt támogatják az Egyesült Államok idei választásán. A Kennedyk mindezt annak ellenére tették, hogy egyik testvérük, Robert F. Kennedy Jr. függetlenként aktívan kampányol Biden és a várható republikánus jelölt, Donald Trump ellenében - írja a CNN.

Tegnap a Kennedy család több tagja csatlakozott Joe Biden amerikai elnökhöz egy philadelphiai kampányesemény keretében, hogy támogatásukról biztosítsák a demokrata politikust. Kerry Kennedy, az idei választáson függetlenként induló Robert F. Kennedy Jr. (RFK Jr.) egyik testvére arról beszélt, hogy Biden "azon jogok és szabadságok bajnoka, amelyekért apám és nagybátyáim kiálltak"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés