Előfizetői tartalom

Donald Trump kőkeményen belerúgott Európába

Portfolio
A Politico számolt be arról, hogy Donald Trump korábbi amerikai elnök, a republikánusok idei elnökjelöltje az ukrajnai segélycsomagról szóló írást publikált a közösségi oldalán. Ebben Európát vonja kérdőre, mondván, "Miért nem tudja Európa kiegyensúlyozni vagy utolérni az Amerikai Egyesült Államok által befektetett pénzt, hogy segítsen egy kétségbeesetten rászoruló országnak?"

Miért nem ad Európa több pénzt Ukrajna megsegítésére? Miért van az, hogy az Egyesült Államok több mint 100 milliárd dollárral többet fektetett az ukrajnai háborúba, mint Európa, és közben minket egy óceán választ el tőlük! - teszi fel a kérdést Donald Trump az ukrajnai segélycsomaggal kapcsolatban. A volt amerikai elnök ezután hozzáteszi, hogy Európának jóval fontosabbnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés