FONTOS Először ismerte el a magyar járványügy: belehalt ket csecsemő a szamarköhögésbe
 
Előfizetői tartalom

Példátlan támadást indított Irán: így nézhet ki Izrael ellencsapása

A hétvégén példátlan katonai akció célpontjává vált Izrael: iráni drónok százai vették célba a zsidó államot, a légvédelem, légierő viszont külföldi segítséggel nagyon hatékonyan elhárította a támadást. Jeruzsálem most a válaszcsapás lehetőségét mérlegeli: a háborús kabinet egy része nyílt megtorló akciót akar, de egyelőre kevésbé valószínű, hogy erre a közeljövőben sor fog kerülni. Nézzük meg, mit tehet Izrael, hogy ne hagyja válasz nélkül a területét ért támadást.

Izrael mérlegel Israelis reality in the last hours: pic.twitter.com/VXeHM8WqJi— Israel (Defense) April 14, 2024 A hétvégén több szempontból is példátlannak nevezhető katonai akció célpontjává vált Izrael: Irán több mint 300 cirkálórakétát, ballisztikus rakétát és drónt lőtt ki a zsidó államra, de az Izraeli Védelmi Erők (IDF) szövetséges országok segítségével...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés