Előfizetői tartalom

Bejelentette az IDF: megindult az Izrael elleni támadás

Portfolio
Irán több tucat drónt indított Izrael területe ellen, a pilóta nélküli repülőgépek órák múlva (a legújabb becslések szerint izraeli idő szerint hajnali 2-kor) érhetik el a zsidó állam légterét. Szombaton már érezhető volt a rendkívül kiélezett helyzet: Izrael teljes készültségbe helyezte katonaságát, Joe Biden amerikai elnök megszakította hétvégi útját, hogy visszatérjen a Fehér Házba azonnali egyeztetésre. A kiújuló izraeli-iráni konfliktus fejleményei ebben a percről-percre frissülő cikkünkben követhetőek nyomon.

A drónindításról először az Axios számolt be, majd megerősítette hivatalosan is Daniel Hagari tengernagy, az Izraeli Védelmi Erők (IDF) szóvivője. Folyamatosan frissülő percről percre cikkünk itt olvasható: Kapcsolódó cikkünk 2024. 04. 13. Irán megindította támadását Izrael ellen - Folyamatosan frissülő cikkünk Az iráni drónok még órák múlva érik csak el...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés