Előfizetői tartalom

A baj csőstül jön: még egy államban maradhat le Biden a szavazólapokról

Portfolio
Joe Biden amerikai elnök újabb akadályba ütközhet az újraválasztási kampánya során: Ohio után kedden Alabama legfőbb választási tisztviselője is arra figyelmeztetett, hogy az elnök a demokraták nagygyűlésének kései időzítése miatt le fogja késni annak a határidejét, hogy az államban hitelesítsék a jelöltségét - számol be a CNN.

Mint tegnap megírtuk, Joe Biden, aki a várakozások alapján négy év után idén ismét Donald Trumppal fog megküzdeni az amerikai elnökválasztáson, lehet, hogy le fog maradni az ohiói szavazólapokról, mivel az államban augusztus 7-én jár le annak a határideje, hogy az elnökjelöltek bejelentsék indulási szándékukat. Ez pedig majdnem két héttel a demokraták augusztus 19-én kezdődő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés