Előfizetői tartalom

Trump jól megpakolta a pénzes zsákot, ezt még Biden is megirigyelné

Portfolio
A CBS News arról ír, hogy Donald Trump volt elnök és idei republikánus aspiráns több mint 50 millió dollárt gyűjtött össze egy szombat esti adománygyűjtő eseményén, ahol ismét vitára hívta a hivatalban lévő riválisát, Joe Bident. A demokrata politikus eddig jobban teljesített a kampánypénzek terén, miközben az elődje tetemes jogi kiadásai és pénzbüntetései miatt lemaradással küzd.

A floridai Palm Beachen tartott szombati kampányvacsoráján Donald Trump a körülbelül 120 résztvevőt 814 600 dollár adományázására kérte, ami fejenként 290 millió forintot meghaladó összegnek felel meg. Az esemény végén Trump kampánya büszkén jelentette be, hogy 50 millió dollárnyi adományt sikerült összekalapozniuk, azaz több mint 18 milliárd forintot. Beszéde során...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés