Előfizetői tartalom

Trump és Biden megint felvették a kesztyűt, és mindketten megizzadtak a küzdelemben

Portfolio
Tegnap az Egyesült Államok négy államában folytatódtak az előválasztások, noha a két előrelátható elnökvárományos, azaz demokrata oldalról a hivatalban lévő Joe Biden, a republikánusoknál pedig elődje, Donald Trump már elég delegáltat gyűjtött, hogy bezsebeljék pártjuk jelöltségét. Kedden az egyik kulcsfontosságú billegő állam, Wisconsin eredményeit figyelte a legtöbb árgus tekintet: az eredmények láttán mindkét jelölt örömtelien konstatálhatta az átlagban 80 százalékot is meghaladó győzelmét, azonban kisebb intő jelek továbbra is leselkednek rájuk párton belüli teljesítményüket illetően.

Az amerikai előválasztás következő fordulójának keretében tegnap a demokraták által dominált Rhode Islanden, Connecticutban és New York államban, illetve a csatatér Wisconsinban járultak az urnákhoz a két párt, a republikánusok és demokraták szimpatizánsai - számol be az AP. A republikánusoknál a volt elnök, Donald Trump egyértelműen tarolt, de annak ellenére, hogy a versenyt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés