Előfizetői tartalom

Itt a nagy bejelentés: elindul Zelenszkij ellenfele az ukrajnai elnökválasztáson

Portfolio
Petro Porosenko, Ukrajna korábbi elnöke, az Al Jazeera hírportálnak nyilatkozva kifejtette, hogy kész újra elindulni a választásokon, de ezt csak az Oroszországgal folytatott háború lezárultát követően tervezi megtenni, hangsúlyozva, hogy a győzelem elengedhetetlen feltétele a választási részvételnek - írta meg a Sky News.

Petro Porosenko, az Ukrajna korábbi elnöke, ismertette szándékát, miszerint ismét indul a választásokon. Igen, részt kívánok venni a következő választásokon, de először győzelmet kell elérnünk mondta. Az ukrán választási ciklus szerint idén került volna sor az elnökválasztásra. Azonban a jelenlegi hadiállapot akadályozza a választás megtartását. Volodimir Zelenszkij...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés