Előfizetői tartalom

Megkezdték a Baltimore-i híd roncsainak eltakarítását - Ennyibe kerülhet a híd újjáépítése

Portfolio
A Baltimore-i Francis Scott Key híd összeomlása után - amelyet egy teherhajó ütközése okozott - a keleti part legnagyobb működő daruja megkezdte a roncsok eltakarítását, miközben a hatóságok továbbra is küzdenek a nehéz körülmények között az áldozatok kiemelésével. A tragédia hat mexikói és közép-amerikai bevándorló életét követelte.

Az Egyesült Államok keleti partján található legnagyobb működő daru megkezdte a baltimore-i Francis Scott Key híd roncsainak eltávolítását. A Moody's jelentése szerint, bár a híd helyreállítása évekig tarthat, a kikötő heteken belül újranyithat, ha a törmeléket gyorsan eltávolítják. A tragédia hat áldozata mind mexikói és közép-amerikai bevándorló volt, akik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés