Előfizetői tartalom

Hiperszonikus rakétatámadás érte Kijevet, olajfinomítókat bombáz az SzBU - Híreink az ukrán frontról kedden

Portfolio
Heves rakétatámadás alá került az ukrán főváros az elmúlt napokban, az oroszok hiperszonikus rakétákat is használtak. Keleten az oroszok próbálnak előrenyomulni Berdicsi és Sziverszk térségében. Ukrajna több támadást is végrehajtott Oroszország olajfinomítói ellen, annak ellenére, hogy az Egyesült Államok állítólag felszólította őket, hogy hagyjanak fel ezzel a tevékenységgel. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

2024. március 27. 07:24 Megosztás Szerdai tudósításunk Az orosz-ukrán háborúval foglalkozó szerdai hírfolyamunk ide kattintva érhető el: Kapcsolódó cikkünk 2024. 03. 27. Az ukránokat gyanúsítják a Moszkvai terrortámadással, katasztrofális helyzetben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés