Előfizetői tartalom

Végső leszámolásba kezdett Oroszország: megindultak legmodernebb hiperszonikus fegyverei

Portfolio
Az Ukrán Biztonsági Szolgálat forrásai szerint Oroszország a Krímből indított két rakétát Kijevre, amelyeket bár az ukrán légierő lelőtt, de a törmelék öt embert megsebesített és épületeket rongált meg. A legújabb információk szerint Moszkva az SzBU központi irodáit célozta, és Oroszország legmodernebb, hiperszonikus fegyverét vetette be a támadásban - közölte a Kyiv Post.

A Kyiv Post forrásai szerint a rakéták azokat a helyiségeket célozták meg, ahol magas rangú SBU-tisztviselők tartózkodtak. Az ukrán légierő közleménye szerint a rakéták nem érték el céljukat, a Kijev környéki légvédelem ugyanis megállította a támadást. A Kyiv Post beszámolója szerint a légvédelmi szirénák ukrán idő szerint körülbelül 10:30 körül szólaltak meg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés