Előfizetői tartalom

Nem akármilyen győzelmet jelentett be Donald Trump, Joe Biden alaposan kiröhögte

Portfolio
Joe Biden amerikai elnök gúnyosan reagált republikánus elődje, Donald Trump közösségi médiában nyilvánosságra hozott, golfozásról szóló bejegyzésére. A demokrata elnök ezzel is rá kívánt világítani arra, hogy Trump az elmúlt hetekben kisebb hangsúlyt fektetett a kampányeseményekre, és inkább a saját és kampányának pénzügyei miatt aggódott. Eközben a demokrata elnök több államot is meglátogatott, hogy újraválasztási üzenetét népszerűsítse.

Az idén ismét megmérkőző Donald Trump és hivatalban lévő demokrata ellenfele, Joe Biden mással töltötték az eddigi kampányidőszakot, miután két hete hivatalosan is pártjaik jelöltjeivé váltak. Az AP beszámolója szerint Trump egyetlen nyilvános kampányrendezvényt tartott, amióta március 12-én bebiztosította a republikánus elnökjelöltséget: egy ohiói eseményt, amelyet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés