Előfizetői tartalom

Elmagyarázták, mit csinálnak majd a francia katonák Ukrajnában

Portfolio
Az Ukrajnába küldött francia katonák biztosan nem az orosz hadsereg ellen fognak harcolni, hanem határvédelmi feladatokat látnak majd el Belarusz és Moldova körül, hogy tehermentesítsék az ukrán haderőt – mondta el a Newsweeknek Ivan Sztupak volt ukrán SzBU-tiszt, jelenleg ukrán parlamenti nemzetbiztonsági tanácsadó.

Emmanuel Macron pár hete azt mondta: nem teljesen kizárható az, hogy hosszabb távon francia katonák mennek majd Ukrajnába, manapság mind orosz, mind nyugati oldalakon egyre több hír van arról, hogy inkább rövidtávról van szó. Oroszország tegnap azzal vádolta meg Franciaországot, hogy már előkészítési fázisban van a művelet és Párizs 2000 katonát készül Ukrajnába küldeni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés