Előfizetői tartalom

Sikkaszthatott az ukrán hadsereg egy volt vezetője

MTI
Az ukrán Állami Nyomozó Iroda (DBR) munkatársai a főügyészséggel együttműködve jogellenes vagyonszerzés gyanújával őrizetbe vették az ukrán fegyveres erők logisztikai parancsnoksága alá tartozó központi élelmiszer-ellátási részleg volt vezetőjét - hozták nyilvánosságra a hatóságok csütörtökön hivatalos honlapjukon.

A jelentésben nem szerepel a volt tisztségviselő neve, de az Ukrajinszka Pravda hírportál értesülése szerint Olekszandr Kozlovszkij ezredesről van szó. A nyomozás eredménye szerint a volt tisztségviselő 2022-2023-ban csaknem 58 millió hrivnya (542 millió forint) értékben szerzett megalapozatlan vagyont. Egy Toyota márkájú autó, egy kijevi lakás, 53 ukrajnai telek és egyéb ingatlanok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés