Előfizetői tartalom

Politico: ez az egyetlen reális módja annak, hogy megbukjon Vlagyimir Putyin

Portfolio
Vlagyimir Putyint belülről nem fogják váratlanul megbuktatni oligarcha üzlettársai, az orosz elnök valószínűleg nem súlyosan beteg, az orosz ellenzék pedig nem komolyan vehető jelenlegi formájában. Az egyetlen módja annak, hogy egyáltalán esély legyen arra, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök megbukjon az, ha az orosz haderő veszít Ukrajnában – írja véleménycikkben Jamie Dettmer, a Politico riportere.

Dettmer cikkének nagy része arról szól, hogy kritizálja azokat, akik azt jósolták a háború elején, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök rövid időn belül meg fog bukni, legyen az belső ellenzéke, vagy egészségügyi okok miatt. A Politico riportere felhívja a figyelmet arra, hogy Putyin túlélt már jónéhány nagyobb ellenzéki megmozdulást és egy puccskísérletet is, Alekszej Navalnij...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés