Előfizetői tartalom

Úgy néz ki, elbukja Donald Trump ingatlanbirodalmának ékkövét

Portfolio
Hétfőn lejár a határidő, hogy Donald Trump kifizesse a New York-i ügyészség által kiszabott 454 millió dolláros pénzbüntetést, mivel nem tud fizetni, nem talált kezest és nem akar csődöt jelenteni az elnökválasztási kampány miatt, valószínűleg engedi majd, hogy a hatóságok lefoglalják ingatlanjait, köztük a nevét viselő Trump Towert – írja a New York Post.

A republikánus kötődésű lap azt írja bennfentesekkel folytatott beszélgetések alapján: Donald Trump nem tud fizetni, de nem akar csődöt jelenteni, mert ez bezavarhat az elnökválasztási kampányába. Inkább engedi, hogy lefoglalja ingatlanjait az ügyészség, teljesítve ezzel a 454 millió dollárnyi kiszabott pénzbüntetés behajtását. A lap információi szerint az ingatlanmágnás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés